Politica de confidențialitate

Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Acest website se află în proprietetea și uzul S.C. Terraverde S.R.L.. Dumneavoastră în calitate de utilizator al acestui site aveți dreptul de a fi informat cu privire la modul în care sunt utilizate și colectate datele dumneavoastră personale.
Prezenta politică conține informații despre colectarea și procesarea datelor dumneavoastră și se aplică exclusiv informațiilor prezentului site, nu din alte surse.
 
Confidențialitatea accesului și a utilizării site-ului
Accesul și utilizarea acestui site sunt condiționate de acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare și respectare a legislației în vigoare. Acceptând site-ul, acceptați aceste condiții.
 
Informații colectate
Prin înscrierea în formularele de contact, abonare la newslettere sau în campanii, noi colectam date personale cu funcție de indentificare precum nume, prenume, număr de telefon, adresa de email.
Nu vă solicitam să vă înregistrați sau să ne transmiteți datele personale pentru a vizita site-ul sau să accesați conținutul său. Însă dacă vă înregistrați aveți posibilitatea să utilizați anumite funcționalități care vă permit să aveți acces la informații suplimentare.
În urma consimțământului dumneavoastră puteți primi comunicări comerciale despre oferte promoționale, discounturi, concursuri sau informații despre produsele și serviciile noastre prin intermediul poștei sau prin mijloace electronice.
Puteți revoca acordul dat în orice moment sau să vă modificați opțiunile inițiale completând formularul de contact. Aveți dreptul de a solicita în mod gratuit accesarea, modificarea, ștergerea datelor dumneavoastră personale în orice moment. Pentru acestea ne puteți trimite solicitarea prin intermediul adresei de email pe care o regăsiți la rubrica Contact.
Metodele prin care colectam datele dumneavoastră personale sunt: Datele sunt stocate pentru o perioadă de 2 ani.
 
Cum utilizăm și transmitem datele dumneavoastră
Este posibil să folosim datele colectate pentru a va contacta. De exemplu, este posibil ca noi sa răspundem comentariilor sau întrebărilor dvs. sau să vă contactam în cazul în care acest lucru este necesar pentru procesarea unui serviciu sau expedierea unui produs solicitat de dvs. prin site.
Este posibil, de asemenea, să folosim infomațiile pentru a vă contacta în vederea obținerii opiniei dvs. asupra produselor, serviciilor sau website-urilor noastre. Asa cum prevede prezenta Politică, utilizăm datele dvs. pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ului, calitatea produselor și serviciilor noastre și a concepe și transmite materiale adaptate intereselor dvs. În plus, ne angajăm să folosim datele colectate numai în urma obținerii acordului dvs. expres pentru a vă transmite oferte promoționale, materiale și alte comunicări despre noi, portofoliul nostru de branduri și partenerii noștri.
Nu vom vinde sau face publice datele dvs. personale, cu excepțiile menționate în această Politică. Nu vom transmite aceste date către terțe părți pentru utilizarea de către acestea în propriile scopuri de marketing fără consimțământul dvs.
 
Cum vă protejăm datele
Securitatea datelor personale este importantă pentru noi. Pentru acest motiv, utilizăm mijloace administrative, tehnice și fizice pentru a proteja datele colectate prin intermediul site-ului împotriva accesului neautorizat, dezvăluirii, alterării sau distrugerii. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea informațiilor. În măsura permisă de lege, ne declinăm întreaga responsabilitate pentru orice prejudicii pe care le-ați putea suferi ca urmare a pierderii, accesului neautorizat, folosirii necorespunzătoare sau alterării oricăror date pe care le-ați transmis prin intermediul site-ului.
 
Obligațiile noastre în calitate de utilizator
Utilizatorul este de acord să folosească serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obligă să: Utilizatorul este de acord să exonereze de răspundere și să nu acționeze RS în justiție atât cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, ca urmare a utilizării serviciului sau site-ului echipa RS și a Internetului de către Utilizator, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), costuri, acțiuni, procese, pretenții, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecată) sau alte răspunderi, suferite ca urmare a încălcării sau ignorării de către Utilizator a acestor condiții. Plata tuturor cheltuielilor adiționale în legatură cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, întra în sarcina Utilizatorului.
 
Contactați-ne
Dacă aveți întrebări despre această politică, ne puteți contacta prin email, folosind datele de contact de pe website.