Terraverde, un restaurant altfel...

Cum a inceput totul, nici nu ne mai amintim. Numele a venit ca intr-o joaca, incercand sa gasim o definitie pentru gandurile noastre bune: vrem o lume mai curata, un pamant cu mai multi copaci, asadar o Terra mai …… verde.
TERRAVERDE!
Da, ne-am spus, asta vrem, e bine asa, sa ne numim asadar Restaurant Terraverde.
Apoi ne-am apucat sa facem ce stiam noi mai bine: sa gatim.

 

Ne-am proiectat bucataria ca la carte, ne-am luat oale si cutite, farfurii si strecuratori, tocatoare si tavi si toate cele necesare intr-o astfel de aventura, apoi ne-am apucat sa adunam si sa (re)inventam retete.
Nu orice fel de retete, ca noi nu suntem ca altii, ci retete bine gandite si probate in bucataria de acasa, mai de pe aici, mai de pe alte meleaguri, cat sa iasa un meniu frumos si potrivit pentru toate gusturile

Cum suntem oameni cu principii, am hotarat ca in oalele noastre nu au ce cauta “ingrediente minune” care aduc la plic gust de legume sau vacuta, nici surogate de lapte sau carne, nici coloranti sau conservanti artificiali.
Acestea fiind spuse, am plecat la piata sa cautam cei mai buni producatori de legume, cei mai iscusiti macelari si cei mai priceputi negustori de mirodenii. I-am cautat, i-am gasit, pe unii i-am lasat in urma pentru ca nu ne-au convins, cu altii mergem si astazi mai departe pentru ca sunt, ca si noi, cei mai buni.

Am cautat si gasit sfaturi de la profesionisti, am invatat din greselile noastre dar si din greselile altora, ne-am impiedicat, am mai si cazut, ne-am ridicat si am mers inainte pana ce, firesc, ne-am aflat drumul, capacitatea si valoarea.
Timpul ne-a adus raspunsul in doua feluri: oamenii au inceput sa inteleaga diferenta intre ce facem noi si ce fac ceilalti si mai ales NOI am inceput sa intelegem diferenta intre ce facem noi si ce fac ceilalti.

Am inteles ca ceea ce facem noi a fost de la inceput ALTFEL, si orice este ALTFEL cere timp pana sa convinga.
Noi nu stim sa facem bucatarie rapida, deci nu trebuie sa ne comparam cu un FAST-FOOD. Dimpotriva, conceptul pe care ne bazam este cel de SLOW FOOD: gatim zilnic, cu grija si imaginatie, numai din ingrediente proaspete si alese atent, iar mirodenia-minune pe care nu uitam niciodata sa o adaugam este pasiunea pentru bucatarie.

 

Daca deja ne cunosti, stii despre ce vorbim.

Daca nu ai fost la Restaurant Terraverde inca, te asteptam sa intri, sa alegi, sa gusti, sa ne spui ce iti place, dar si ce nu. Asta deoarece pentru noi CLIENTUL este cel mai important arbitru al acestei activitati minunate: BUCATARIA.

Si fiindca astazi stim mai mult decat stiam ieri si mai putin decat vom sti maine, am devenit ceea ce ne-am propus de la inceput sa fim: restaurantul tau preferat, portia ta de sanatate!

Terraverde, o companie altfel...

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul alimentatiei publice, Terraverde desfasoara activitati de restaurant & bar, catering si organizare evenimente. Societatea s-a impus ca un furnizor de servicii de calitate in domeniul restaurantelor, dand dovadǎ de profesionalism si seriozitate in prestarea serviciilor.

Calitatea preparatelor si serviciilor oferite de compania noastra este atestata prin certificarea acordata de SRAC Romania, ca urmare a implementarii sistemului de management al calitatii ISO 9001:2008, mediului ISO 14001:2000 si sigurantei alimentelor ISO 22000:2005.